طراحی سایت دایرکتوری با وردپرس

امروزه به دلیل جو رقابتی و روی آوردن مخاطبان و کاربران اینترنت به خرید و فروش انواع کالا، فراهم‌کردن محصولات مورد نیاز روزمره و دریافت خدمات گوناگون از اینترنت و رسانه‌های اجتماعی تحت وب، ساخت و طراحی وب‌سایت یکی از رایج‌ترین روش‌های کسب درآمد از اینترنت بوده و مشاغل مختلفی در سراسر جهان از جمله ایران برای معرفی محصولات و خدمات خود و همچنین ارتباط هر چه بیشتر و بهتر با مشتریان و بازار هدف اقدام به طراحی سایت یا سفارش طراحی آن به شرکت‌های خاص فعال در زمینه طراحی وب سایت می‌کنند.

از ویژگی‌های وب‌سایت‌های گوناگون، علاوه بر دارا بودن توان قراردادن محصولات مختلف در آنها برای فروش و همچنین ارائه خدمات گوناگونی مانند امکان ایجاد بستری برای بارگذاری‌کردن اسناد و مدارک و …، می‌توان به فراهم‌سازی امکان به‌روزرسانی پی‌درپی به همراه قراردادن پیوندهای خبری و اطلاع‌رسانی‌های مهم اشاره کرد.

از میان نیازمندی‌های ویژه‌ای که برای طراحی وب‌سایت‌های مختلف مورد نیاز است، می‌توان به سایت دایرکتوری یا وب‌دایرکتوری (لینکدونی) اشاره کرد.

در این مقاله به دلیل اهمیت نقش وردپرس در طراحی وب دایرکتوری، درباره طراحی سایت دایرکتوری با وردپرس، ارزان بودن و دردسترس بودن آن توضیحاتی ارائه شده است.

 

دایرکتوری سایت چیست؟

دایرکتوری وب یا دایرکتوری پیوند یک لیست یا کاتالوگ آنلاین از وب‌سایت‌ها و تارگاه‌های اینترنتی است؛ یعنی یک فهرست در شبکه جهانی وب که از لحاظ فنی معمولا ورودی‌ها و داده‌های وب‌سایت‌ها و اطلاعات تماس و آدرس آنها را فهرست می‌کند. دایرکتوری وب شامل ورودی‌هایی درباره وب‌سایت‌ها، از جمله پیوندهایی به آن وب‌سایت‌ها است که در دسته‌ها و زیرشاخه‌های گوناگونی سازمان‌دهی شده اند. علاوه بر پیوندهای در دسترس برای هر وب‌سایت موجود در دایرکتوری، هر ورودی ممکن است شامل عنوان وب‌سایت و توضیحاتی در مورد محتوای آن باشد.

به طور کلی دو راه برای یافتن اطلاعات در تارگاه‌های اینترنتی وجود دارد: جستجو (Searching) یا مرور (Browsing). دایرکتوری‌های وب، پیوندهایی از وب‌سایت‌های مختلف را در یک ساختار فهرست‌مانند فراهم کرده تا مرور آنها را آسان‌تر کنند.

بر خلاف موتورهای جستجو که نتایج را بر اساس پایگاه داده‌ای از ورودی‌های جمع‌آوری‌شده به‌طور خودکار ارائه می‌کنند، اکثر فهرست‌ها و دایرکتوری‌های وب را می‌توان به صورت دستی توسط ویرایشگرهای انسانی ساخت یا مرتب کرد. در زبان فارسی و از آغاز پیدایش سایت‌های دایرکتوری در ایران که همزمان با ورود اینترنت است، برای آنها واژه لینکدونی برگزیده شد. در واقع لینکدونی‌ها یا فهرست‌های وب جهت یافتن پیوند مورد نظر در صفحات مختلف وبگاه‌های اینترنتی به همراه موتورهای جست‌وجو به کار می‌روند.

امروزه وب‌سایت‌ها و پایگاه‌های اینترنتی مختلفی از لینکدونی‌ها یا وب‌دایرکتوری‌ها استفاده می‌کنند. پیام‌رسان تلگرام یکی از انواع رسانه‌های اجتماعی برخط و تحت وب است که برای فراهم‌کردن دسترسی به کانال‌ها و گروه‌های مختلف و همچنین ایجاد دسترسی به ربات‌های موجود در آن از لینکدونی بهره می‌برد. با توجه به اینکه کسب‌وکارهای مختلف، شرکت‌های رسانه‌ای و فروشگاهی، شبکه‌های خبری و اجتماعی و به طور کلی کلیه کسب‌وکارها و شبکه‌های جمعی‌ای که در اینترنت نیاز به قراردادن پیوندهای مختلفی برای صفحات ارائه‌شده در حیطه کاری خود هستند می‌توانند از خدمات طراحی سایت دایرکتوری با وردپرس استفاده کنند. سفارش طراحی این فهرست‌های وب یکی از مهمترین بخش‌های کسب‌وکار آنلاین را برای کارفرمایان و صاحبان کسب‌وکارها تشکیل می‌دهد.

وردپرس، ارزان و در دسترس

در دو دهه گذشته، یکی از مهمترین و بزرگترین رخدادها در زمینه مدیریت و طراحی وب‌سایت‌های مختلف ظهور وردپرس بوده است. طراحی سایت اینترنتی در گذشته نیازمند صرف زمان و هزینه بسیاری بود و توسعه‌دهندگان باید با حداکثر توان خود اقدام به نوشتن کدهای نرم‌افزاری و برنامه‌های دستوری صفحات مختلف وب‌سایت‌ها می‌کردند. با ظهور وردپرس از زمان، هزینه و نیاز به تخصص بالای طراحی یک سایت کاسته شده و الگوهای ساده‌تر و قالب‌های آماده‌تر در اختیار کاربران و کارفرمایان طراحی سایت قرار گرفت.

وردپرس در واقع یکی سامانه مدیریت محتوا یا CMS (Content Management System) برخط و آنلاین برای پایگاه‌های اینترنتی (تارگاه‌ها) است که همان طور که اشاره شد می‌توان به کمک آن از قالب‌هایی آماده و با بهره‌گیری از دانشی مختصر در کدنویسی اقدام به طراحی سایت اینترنتی کرد. زبان برنامه‌نویسی این قالب‌های متن‌باز و رایگان برای طراحی سایت ارزان وردپرس، پی‌اچ‌پی بوده و با SQL پشتیبانی می‌شود.

می‌توان به کمک آنها تغییراتی را در قالب‌های آماده مختلفی که توسعه‌دهندگان گوناگون در سراسر جهان می‌سازند ایجاد کرد. تا امروز بیش از ۴۵۵ میلیون تارگاه اینترنتی در سراسر جهان با استفاده از وردپرس ساخته شده است. به طور عمده می‌توان گفت که ۴۳ درصد از وبگاه های اینترنتی موجود در جهان با وردپرس ساخته شده اند که رقم بسیار قابل توجهی است.

 

طراحی سایت دایرکتوری

همان طور که اشاره شد، در دسترس بودن پیوندها و نتایج مرور انواع صفحات وب در یک مجموعه به نام فهرست وب یا لینکدونی (وب دایرکتوری) یکی از نیازهای انواع سایت‌های تجاری و اطلاع‌رسانی است. ساخت یک دایرکتوری آنلاین می‌تواند به بهتر دیده‌شدن کسب‌وکار و حرفه‌ای که برای آن پایگاه اینترنتی طراحی و ساخته می‌شود کمک کند. با استفاده از پلاگین‌ها و قالب‌هایی که در وردپرس وجود دارد می‌توان برای طراحی وب سایت و طراحی سایت دایرکتوری اقدام کرد. در آغاز باید یک دامنه خرید که در واقع آدرس وب‌سایت طراحی‌شده در اینترنت است. همچنین باید اقدام به تهیه یک هاست برای ذخیره فایل‌های بارگذاری‌شده بر روی وب‌سایتی که قصد ساخت آن را دارید بکنید.

پس از خرید هاست باید در مراحل مختلفی سایت وردپرس مورد نظر را ایجاد کرده و پس از آن می‌توان با کمک تعدادی از پلاگین و نصب قالب‌های آنها، سایت دایرکتوری ساخت. با استفاده از تعدادی از بهترین پلاگین‌هایی که در ادامه معرفی شده اند می‌توان یک لینکدونی کاربردی و مناسب تهیه کرد.

  • WP Job Manager
  • WPJobBoard
  • Job board manager
  • Simple Job Board
  • Apply Online

افزودن صفحات مختلف به وب‌سایت‌هایی که با پلاگین‌های آماده فوق ساخته می‌شوند بسیار آسان و سریع بوده و می‌توان به کمک آنها صفحه فرود، افزونه‌های مختلف ایمیل و شبکه‌های اجتماعی، درگاه پرداخت و  درج آگهی و فرستادن پیام و … در کنار صفحه دایرکتوری ایجاد کرد. طراحی سایت دایرکتوری با وردپرس به کمک این پلاگین‌ها و قالب‌های دایرکتوری بسیار ساده بوده و می‌توان در کمترین زمان و هزینه برای ایجاد امکانات گوناگونی در وب‌سایت‌های ساخته‌شده با این قالب‌ها اقدام کرد.

 

هم اکنون میتوانید برای مشاوره رایگان جهت ساخت و طراحی وبسایت های تبلیغاتی و دایرکتوری با توسعه دهنده لوتوس در تماس باشید .

4.7/5 - (4 امتیاز)

میلاد عباسی

میلاد عباسی هستم کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات و مدیر توسعه دهنده لوتوس، دارای بیش از 14 سال سابقه کار در زمینه تولید، طراحی و برنامه نویسی تحت وب مبتنی بر پلتفرم های چندگانه و مختلف. همیشه یادت باشه "حتما یه راهی هست ! "

اگر ساکن ایران هستید برای عضویت در شبکه های اجتماعی زیر تحـریم شکــن خود را روشن کنید !

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: ۰